OM MIG 


Jeg er Sille Agerskov og er 22 år gammel. Jeg har arbejdet som fotograf i omkring 5 år, da jeg elsker at udfolde mig kreativt og arbejde på spændende projekter. Du vil hurtigt opdage at jeg er en meget imødekommende, venlig, smilene ung kvinde, som også har egenskaberne at være selvstænding, kreativ, arbejdsom, ihærdig, og perfektionistisk. 

Jeg arbejder både inden for privat og erhverv. Jeg tilbyder en stor variation af portrætfotografering i enten naturen eller i fotostudie, bryllupsfotografering, konfirmationer, barnedåb, andre store fester mv. Inden for erhvervsfotografering har jeg erfaring med produktfotografering, reklamebilleder, diverse billeder til hjemmesider og sociale medier, nyhedsbreve, hjemmeside administration, SEO mv. Kontakt mig endelig og lad mig høre om dine ønsker og projekter? Så vender jeg straks tilbage med et helt uforpligtende tilbud. 

Lokation: Jeg holder til på Sjælland i Jyllinge, men jeg kan nemt transportere mig rundt i landet. 

Min drivkraft er stor og jeg vil altid have en arbejdsmoral, der får mig til at stå på hovedet for mine kunder. Jeg vil til hver en tid kæmpe for at skabe det bedste resultat!Using Format