PERSONDATAPOLITIK


Jeg er den dataansvarlige  - sådan kontakter du mig

Virksomheden Sille Agerskov er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, der modtages om dig. Mine kontaktoplysninger: 


Sille Agerskov | FOTOGRAF 

CVR: 39430592

Telefon: 40 59 63 80

Mail:[email protected]


Formålet med behandlingen af dine personoplysninger 

Jeg indsamler oplysninger om dig som privatperson eller dig som virksomhed for at kunne fakturere, bogføre, og for at en bestilling af fysiske fotoprodukter kan leveres til destinationen, hvis kunden såfremt har bestilt dette.


Omfanget af det indsamlede data 

Er du privatkunde indsamler og registrerer jeg følgende oplysninger: 
navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Derudover indsamler jeg CVR-nummer hos erhvervskunder.


Modtagere af dine personoplysninger 

Dine personoplysninger vil kun blive anvendt af mig, i regnskabsprogrammet e-conomic, for at kunne fakturere og bogføre. Hvis fysiske billeder skal bestilles hjem, skal navn, adresse og telefonnummer anvendes i den forbindelse.  Jeg kan bruge andre virksomheder til at fremkalde billeder og andre produkter. De nævnte oplysninger vil kun anvendes i forbindelse med forsendelsen af produkterne. 


Opbevaring af data 

Dine personoplysninger bliver opbevaret på en sikker server, som kun jeg har adgang til. Jeg vil opbevare dine personoplysninger i minimum 5 år, efter afslutningen af kundeforhold i henhold til bogføringsloven. Hvis det kan anses at være relevant opbevarer jeg oplysningerne i længere tid. 


Dine rettigheder 
Du har til en hver tid ret til at få indsigt i de oplysninger virksomheden har om dig. Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har ret til at få slettet oplysninger efter 5 år. Kontakt mig hvis du ønsker at gøre brug af nogle af dine rettigheder.


Datatilsynet 

Du kan læse mere om dine rettigheder på Datatilsynets vejledning og de registreredes rettigheder. 

Du har ret til at indgive en klage til datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. 

Dette kan gøres på www.datatilsynet.dk

Using Format